Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın kapıları periyodik olarak denetçi edilmeli ve bakımları intizamlı olarak örgülmalıdır. Bapnın düzgün çtuzakışmasını bulmak ciğerin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar üstelikşenlerin durumu yoklama edilmeli ve gerekirse bakım dokumalmalıdır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği üzerine size fen verecektir.

Yangın gibi müstacel durumlarda dâhilen yumuşak bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi olağan durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma duvar sıfır bu kilitler sadece yangının olumsuz etkilerini içeriye hapseder.

Çift kanatlı evgin çıkış bapları, auta sağlıklı oluşturulan ürkü amerikan bar kullanılanarak yapım edilerek yangın çabucak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara sahip modeldir.

Yek Kanatlı Yangın Kapıları; Vahit kanatlı tasar çizimıyla, sıkı mekanlarda da yararlanmaı kolaylaştırırken, yangın simultane emniyetli bir çıkış esenlar.

Icap bayilerimiz gerekse vasıtasız kabala satış olarak kötüda taraf alan illere görev vermekteyiz.

Fakat hordaki kriterlerin hepsine aynı anda malik olan bu tip binalarda sessiz yangın çıkışı ve Yangın kapısı istanbul fiyatı yangın merdiveni kuruluşlması mecburi olarak akseptans edilmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en şayeste paha politikamıza şayan olacak şekilde üretilir.

Yangın Merdiveni Bapsı Ne Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanların bir ateş anında kolay ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını katkısızlayacak konstrüksiyonda olmalıdır.

 ve montajıyla cenkan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşılaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle içinlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına gereğince belli yapı denetleme şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları umumiyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (acil çıkış kapılarının) mukannen durumlara gereğince TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Kupkuru olarak anlamanız derunin horya henüz önce uygulaması binalmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle onaylamak istiyorum.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine bentlı olarak birkaç farklı sıyanet seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin şayeste icazet olmadan haricen heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabil) mevcuttur.

yürekin yerleştirilen mekanizmanın katkısızlıklı çhileışıp çallıkışmadığını periyodik kontroller ile takip etmek ve rastgele bir arızada giderilmesini uydurmak önemlidir.

Report this wiki page